Anulare valva EGR

EGR OFF

Ce este si cum functioneaza un EGR:

 

In incercarea de a reduce emisiile poluante, conceptul de sistem de recirculare a gazelor de eșapament (EGR) a fost implementat pe autovehiculele diesel în jurul anului 1998, scopul fiind de a reduce emisiile de oxid de azot, care contribuie la poluarea aerului. Cea mai mare parte a gazelor de evacuare rezultate In urma arderii interne a motorului sunt eliminate prin esapamentul autovehiculului. O parte din aceste gaze este deviata prin sistemul EGR inapoi in camera de ardere pentru re-arderea lor. Acest lucru ajuta la reducerea emisiilor poluante intr-o mica masura, dar pe de alta parte afecteaza arderea interna a motorului. Gazele de eșapament ale motorului diesel, prin însăși natura lor, contin elemente poluante, inclusiv funingine sub formă de dioxid de carbon. Prin re-introducerea gazelor de evacuare înapoi în camera de ardere, funinginea va începe să se depune în ulei și pe alte piese interne, inclusiv in turbina si in galeria de admisie. Acest lucru nu poate fi bun, dar e discutabil cât de rău este. Cu cat este mai curat este aerul care intra în motor, cu atât mai bine va rula și cu atât mai puține probleme vor exista pe termen lung.

Tot mai multi posesori de autovehicule vor sa elimine valva EGR deoarece s-au saturat sa plateasca sume mari de bani pentru inlocuirea ei in mod regulat. Daca se scoate pur si simplu sistemul EGR de pe masina, dar nu se dezactiveaza si din unitatea de control se va intampina una sau mai multe din urmatoarele probleme:

  • Lipsa de putere
  • Martor eroare motor aprins in bord
  • Detonatii
  • Functionare defectuoasa a motorului.

Specialistii nostri pot anula din calculatorul de motor, in conditii de maxima siguranta si in mod corect, functionarea valvei EGR fara a fi nevoie de a o elimina si fizic.

Numele tău (obligatoriu)

Emailul tău (obligatoriu)

Telefon

Subiect

Mesajul tău


Prin trimiterea acestui formular confirmati ca sunteti de acord sa ne furnizati datele dumneavoastra. Aceste date nu vor fi publicate sau distribuite.

Back to top